Teaser filmowy, który zapowiada moją nową książkę (pierwszą część o tytule Decathexis). Przenieście się do mrocznego świata Morii, w którym religią jest Matka Śmierć. Poznajcie przygody Inspektora Biura Do Spraw Umarłych - Jona Pendergasta. Ilustracje w teaserze wykonała Agata Cholewa, film/animację do scenariusza mojego autorstwa wykonał znakomity Jakub Golis. Dźwięk TubeStudio.
Kto ma ochotę posłuchać ciekawych historii na temat świata Śmierci, tego zapraszam na Toruńskie Dni Fantastyki, na których pojawię się w sobotę i w niedzielę. Serdeczności!
Chyba najlepsze opowiadanie z całej Antologia to właśnie Śmierć Prokris a teraz zakupiłem "Decathexis". Mam nadzieje że wcześniej czy później zawitasz do Lublina
W Lublinie pojawię się bankowo, tylko niech się trochę cieplej zrobi A tymczasem druga garść recenzji Decathexis z różnych serwisów. http://dobrehistorie.com.pl/
Piszesz recenzje horrorów? Dark fantasy? Thrillerów? Kryminałów? Podeślij tekst do Lśnienia. Najlepsze zostaną opublikowane w postaci multimedialnej - recenzje książek, komiksów, gier, filmów, płyt z groźną muzyką...
Ehh... Tu już "Decathexis" na półkach sklepowych, a ja ciągle mam "Demony" w planach zakupu Panie autor, którą mi Pan książke bardziej poleci? Bo co do "Demonów" to juz chyba u siebie w mieście jej nie dostane, ewentualnie pozostaje Allegro.
Oj trzeba coś Pana Łukasza nabyć, oj trzeba.
Tu autor Polecam "Decathexis", a na doczytkę zbiór opowiadań, który jest dostępny w sieci czasem nawet po 9 złociszy. W "Demonach" jest opowiadanie pt. "Decathexis", od którego wszystko się zaczęło. Może taka porównawcza analiza sprawi Ci frajdę? Dziś skończyłem poprawiać trzeci rozdział kontynuacji Deca, zatem nie zasypuję zmarłych w popiele, tylko odkopuję i działam dalej Dobrej zabawy!
Tylko zastanawiam się czy nie lepiej zapoznać się na początek z opowiadaniem Decathexis zanim bym sięgnął juz po powieść, chyba że nie ma wiekszej różnicy od czego zaczne.
A przed chwilą właśnie dostałem telefon o tym, że książke wygrałem od waszego Lśnienia Nigdy jeszcze nic nie wygrałem, więc tym bardziej się ciesze, że nagroda pochodzi od czasopisma zajmującego się moim ulubionym gatunkiem literackim
Pozdrawiam.
Tylko zastanawiam się czy nie lepiej zapoznać się na początek z opowiadaniem Decathexis zanim bym sięgnął juz po powieść, chyba że nie ma wiekszej różnicy od czego zaczne.
nie ma znaczenia od czego zaczniesz, powieść to nie jest dalszy ciąg opowiadania. Powiedziałabym, że powieść prezentuje cokolwiek alternatywną rzeczywistość w stosunku do tej przedstawionej w krótszej formie.
Osobiście wolę opowiadania (bo tych dziejących się Kirkegaardzie jest jeszcze kilka, nie tylko Decatheksis z Demonów).
Zapraszam raz jeszcze na FACEBOOKOWY profil uniwersum Decathexis - znajdziecie na nim niepublikowane dotąd grafiki Agaty Cholewy, newsy ze świata Decathexis, muzykę inspirowaną książką, wywiady, materiały filmowe, konkursy oraz solidną dawkę krwawych informacji z zakresu tanatologii i tanatopraksji...
Zapraszam do rzucenia okiem na dwie nowe recenzje Decathexis, które być może pomogą podjąć decyzję, czy warto sięgnąć po pierwszą część historii z mojego trupiego świata
Rozmowa w Radiu Wrocław. W programie Grzegorza Chojnowskiego opowiadałem o powstaniu Decathexis, o tym gdzie piszę swoje książki i z kim zwiedzam cmentarze Posłuchajcie!