Forum dyskusyjne serwisu Horror Online Strona Główna Forum dyskusyjne serwisu Horror Online
Forum strony Horror Online - kompendium wiedzy o horrorze.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Aliensgroup

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
BATS - Louis Morneau - 1999
Autor Wiadomość
adach 
Redaktor

Wysłany: Sro 08 Lut, 2006   BATS - Louis Morneau - 1999

http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=824

Zapraszamy do dyskusji o tym filmie.

Adach

Jack Nicholson 
W agonii

Wysłany: Nie 16 Kwi, 2006   

Strasznie słaby film, powstał na fali nowych filmów katastroficznych o grzechotnikach, szarańczy itd. ale film nie wnosi żadnego ciekawego klimatu, ja tego nie odbieram jako horror, film wręcz odstrasza mówi nie oglądaj mnie bo to strata czasu, kiedyś kręcony super filmy ze zwierzętami rekiny, afrykańskie pszczoły, pająki, aligatory a teraz to żenada chyba się ze mną zgodzicie, już dawno filmowcy zapomnieli o monster movies, Ja oceniam ten film na 1 w skali 1/10, a co wy o nim sądzicie??

dux 
Zombie pożeracz mięsa

Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006   

Tak, zgadzam się z przedmówcą, gdyż w swojej wypowiedzi ujął wszystko o tym bardzo słabym filmie, który wypada słabo nawet jako przeciętny thriller, że już nic o nim jako o horrorze nie napiszę. Nie ma klimatu, ani krwawych scen - tak więc cóż to jest za horror?
1/10

"Emptiness isn't misery. It's the beginning of something new."

"Jump as many times as you want... I'll jump too, and catch you"

evilmg 
Współpracownik HO

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006   

6/10 i naprawdę kawał(ek) przyzwoitej zabawy, filmowi brakuje magii, troszkę przypomina to niedoprawioną potrawę ale plusy za
1. nietoperze skradające się po plecach :)
2. zgrabną kobitkę
3. Lou Diamonda Phillipsa
4. scenę w szambie
5. dużo wybuchów
dla niektórych niestrawne. dla mnie całkiem dobre. zasnąłem na filmie tylko jeden raz a byłem bardzo zmęczony, więc musi coś w tym być ;)

zsasz 
Zombie pożeracz mięsa

Wysłany: Sro 08 Lis, 2006   

Kolejny raz (ktory to juz z kolei :roll: ) eksperyment wymyka sie spod kontroli i zmutowane zwierzaki zaczynaja zagrazac ludziom. Tym razem padlo na nietoperze. Film kopiuje oczywiscie inne podobne produkcje, schematyczny, ale nawet dobrze sie oglada. 3,5/6

Sponsor

Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville

Odpowiedz do tematu