Strasznie słaby film, powstał na fali nowych filmów katastroficznych o grzechotnikach, szarańczy itd. ale film nie wnosi żadnego ciekawego klimatu, ja tego nie odbieram jako horror, film wręcz odstrasza mówi nie oglądaj mnie bo to strata czasu, kiedyś kręcony super filmy ze zwierzętami rekiny, afrykańskie pszczoły, pająki, aligatory a teraz to żenada chyba się ze mną zgodzicie, już dawno filmowcy zapomnieli o monster movies, Ja oceniam ten film na 1 w skali 1/10, a co wy o nim sądzicie??
_________________ The three most powerful men in the world: the President of the United States of America; the President of the Russian Republic; and the Captain of a United States ballistic missile submarine.
Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006
Tak, zgadzam się z przedmówcą, gdyż w swojej wypowiedzi ujął wszystko o tym bardzo słabym filmie, który wypada słabo nawet jako przeciętny thriller, że już nic o nim jako o horrorze nie napiszę. Nie ma klimatu, ani krwawych scen - tak więc cóż to jest za horror?
1/10
_________________ "Przed nami bitwa. Nie będzie z niej ani pieniędzy, ani sławy... pójdziesz ze mną?"
"Emptiness isn't misery. It's the beginning of something new."
"Jump as many times as you want... I'll jump too, and catch you"
6/10 i naprawdę kawał(ek) przyzwoitej zabawy, filmowi brakuje magii, troszkę przypomina to niedoprawioną potrawę ale plusy za
1. nietoperze skradające się po plecach
2. zgrabną kobitkę
3. Lou Diamonda Phillipsa
4. scenę w szambie
5. dużo wybuchów
dla niektórych niestrawne. dla mnie całkiem dobre. zasnąłem na filmie tylko jeden raz a byłem bardzo zmęczony, więc musi coś w tym być
Wysłany: Sro 08 Lis, 2006
Kolejny raz (ktory to juz z kolei ) eksperyment wymyka sie spod kontroli i zmutowane zwierzaki zaczynaja zagrazac ludziom. Tym razem padlo na nietoperze. Film kopiuje oczywiscie inne podobne produkcje, schematyczny, ale nawet dobrze sie oglada. 3,5/6
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville