Film był boleśnie przewidywalny, więc o stworzeniu klimatu nie ma mowy. Sekciarz był prawie że typowym czarnym charakterem z kreskówek dla dzieci (pod względem sposobu bycia - np. typowe straszenie wzrokiem - bo nie sugeruję, że kreskówki zwykle posiadają sekty satanistyczne w obsadzie ). Twórcy próbowali trzymać się jakichś zasad, ale rzucanie w pewnym momencie odciętą głową, wbicie igły w niewinne ramię czy latające tu i ówdzie dziwne stwory nie z tego świata - choć śliczne, są niczym więcej jak właśnie fajnymi stworkami.
Wysłany: Sro 23 Sie, 2006
Moim zdaniem głowy szpikulce itd nie pomogły. CO stego że to było jak ten film to gniot. Niestety ale taka jest prawda. Aktorka tylko mi psaowała bo jąznałem . A reszta to idiotyczny horror. CHoć dla mnie to ala horro. nie podobny 4/10
Lipa na maxa !!!Nudny i kompletnie pozbawiony jakichkolwiek emocji i napiecia produkcyjniak z podstarzala i odcinajaca kupony od dawnej slawy Kim Basinger !!! Film tylko dla jej zagorzalych fanow !!!4/10
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville