Forum dyskusyjne serwisu Horror Online Strona Główna Forum dyskusyjne serwisu Horror Online
Forum strony Horror Online - kompendium wiedzy o horrorze.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Aliensgroup

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
BLOOD DOLLS - Charles Band - 1999
Autor Wiadomość
adach 
Redaktor

Wysłany: Sro 08 Lut, 2006   BLOOD DOLLS - Charles Band - 1999

http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=598

Zapraszamy do dyskusji o tym filmie.

Adach

Ghost Rider 
Zainfekowany

Ostrzeżeń:
 11/2/3
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006   

Fajne lalki, ale film nudny. Choć teoretycznie mógłby mi się bardziej spodobać, gdybym miał lepszy nastrój. Jak na amatorską obsadę, całkiem nieźle jest zagrany. Ale przede wszystkim, zdecydowanie za mało jest tu akcji z lalkami, a za dużo nudzenia. No i te cztery dziewczyny w klatce mnie tylko denerwowały.

fitmax 
Powstały z martwych

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006   

Film obejrzałem spory czas temu, gdy znałem już wszsytkie Puppet Mastery i Chucky, a miałem ochotę na więcej laleczek. Po Blood Dolls odniosłem wrażenie, jakby reżyser nie mógł się zdecydować czy chce robić horror czy komedię. Wyszła więc krzyżówka horroru, komedii z nutką erotyzmu w dodatku bardzo chaotyczna. Tytułowe lalki wcale nie są tak agresywne jak z PM czy CP, bardziej budzą uśmiech niż grozę, podobnie ich metody pozbawiania życia. Aktorki są naprawdę ponętne, prawie cały czas widać krótkie spódniczki i naprawdę potrafią zamydlić oczy co rekompensuje niedociągnięcia w fabule. Mamy za to bardzo fajny czarny humor w stylu Rodziny Adamsów czy Soku z Żuka: multimilioner z małą głową, lokaj clown, zabawne dialogi oraz nutka erotyzmu. Film oglądało się bardzo przyjemnie, nie nudziłem się więc 7/10...

Sponsor

Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville

Odpowiedz do tematu