Forum dyskusyjne serwisu Horror Online Strona Główna Forum dyskusyjne serwisu Horror Online
Forum strony Horror Online - kompendium wiedzy o horrorze.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Aliensgroup

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
SLEEPWALKERS - Mick Garris - 1992
Autor Wiadomość
Ash J. Williams 
W agonii

Wysłany: Pon 13 Lut, 2006   SLEEPWALKERS - Mick Garris - 1992

http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=535

Zapraszamy do dyskusji

nihilus 
Żywy trup

Wysłany: Sro 01 Mar, 2006   

Sredni film spod znaku Kingowskich adaptacji,o ile calkiem klimatycznie sie zaczynalo ,to juz po pierwszych efektach specjalnych obraz sie psuje ,wg mnie kompletnie beznadziejne i zbyteczne,mogli to jakos lepiej przedstawic za to calkiem fajna atmosfera, taka typowa w tego typu filmach.Nawet sporo leje sie krwi co ucieszylo moje oczęta :lol: ,oczywiscie zalatywalo bajka ,co jest standardem np.znikajacy samochod albo sam wyglad tytulowych potworkow (jak juz mowilem charakteryzacja do bani) ,tak wiec troche minusowo troche plusowo 5/10

Daniel84 
Zainfekowany

Wysłany: Pon 22 Maj, 2006   

Prawdę mówiąc obejrzałem pierwsze 30 minut tego filmu i nie mogłem kontynuować. Tragicznie denny początek, motywy głupiej młodzieży amerykańskiej, beznadziejne efekty specjalne i fatalne aktorstwo. Korci mnie, żeby już teraz dać 1/10 ale wiem, ze nie byłoby to zbyt uczciwe. Czy jest sens oglądać resztę? Czy potem film nabiera rumieńców?

Raq 
Moderator

Wysłany: Pon 22 Maj, 2006   

Film średni.....to go dokładnie opisuje.....kilka fajnych motywów ale i wiele -......np wygląd stworów do bani jak to powiedział nihilus........dla mnie 5/10...

Through the magic of future past the magician longs to see, one chants out between two worlds, fire, walk with me.

PeSPe2k6 
Powstały z martwych

Wysłany: Sro 31 Maj, 2006   

Dla mnie film średni, spodziewałem się czegoś lepszego, średnie aktorstwo, słabe efekty - szczególnie kompletnie nie przypadł mi do gustu wygląd "lunatyków", jeżeli chodzi o klimat - nuda, najbardziej podobało mi się ostatnie 20 parę minut, kiedy akcja przyspieszyła - nie było strasznie ale dosyć zabawnie :) , gdyby się postarać mogła być fajna czarna komedia w konwencji horroru :mrgreen: , świetny motyw muzyczny rozpoczynający film (chyba Enya) - reszta muzy średnia; dla mnie 5,5 może 6/10.

zsasz 
Zombie pożeracz mięsa

Wysłany: Sro 31 Maj, 2006   

Przecietny film. Co nie znaczy, ze sie mi nie podobal. Kilka smaczkow bylo. M.in. wymieniona przez mnie w temacie "Najbardziej osmieszajaca smierc"(czy jakos tak) scena zabojstwa policjanta przy pomocy kolby kukurydzy. Troche kiczowata produkcja, ale zla nie jest. 3/6

evilmg 
Współpracownik HO

Wysłany: Sro 05 Lis, 2008   

sredniak czystej masci.
kilka przelotnych smaczkow w obsadzie, a film przyprawiony szczypta humoru. generalnie oglada sie to zupelnie przyjemnie.
ponadto budzacy irytacje znikajacy samochod, kukurydziane zabojstwo, mazagajowaty Sleepwalker, wiecej nie pamietam, bo ogladalem lata swietlne temu ;)

6/10

Sponsor

Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville

Odpowiedz do tematu