Jestem swiezo po obejrzeniu tejze produkcji i przyznaje, ze jest to jeden z lepszych filmow jakie widzialem, ale niestety ost. kilka min. nie bardzo przypadlo mi do gustu....
Ostatnio zmieniony przez Mr. Filth Czw 03 Mar, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 31 Sty, 2004
TakĹźe uwaĹźam Ĺźe jest to caĹkiem niezĹy film, biorÄ c opod uwagÄ inne najnowsze produkcje. Dobry pomysĹ, nieĹźle zrealizowany a sama koncĂłwka, hmmm jednym moĹźe przypaĹc do gustu innym nie.
PeĹna zgodnoĹÄ z mojej strony - Ĺwietna i oryginalna fabuĹa, jednak ale za te zakoĹczenie to juĹź powinno siÄ powiesiÄ autorĂłw za jaja. Film przez 99% zachowywaĹ rĂłwny poziom, a na koniec zafundowano nam czyste kpiny i parodiÄ! Szkoda bo przez te pare koĹcowych sekund film straciĹ (u mnie) na wartoĹci.
Wysłany: Nie 01 Lut, 2004
koĹcĂłwka mnie rozjebaĹźyĹa, filmik trzyma w,,napiÄciu" aĹź tu nagle takie rozĹadowanie :/ dobre do komedii ale nie do horrorka, ale nie powiem fajne to byĹo
_________________ I Have Such Sights to Show You !
a ja jak sobie przypomne scene w ktorej panienka golila sobie nozke i przejechala maszynka po strupie czy co to tam bylo to, az mi w zebach zgrzyta - brrrrr
Seiya Gość
Wysłany: Sro 18 Lut, 2004
Jak dla mnie film na 5/10, mĂłgĹby byÄ duĹźo straszniejszy.
Nie rozumiem co miaĹ znaczyÄ moment w ktĂłrym ta ciemnowĹosa panienka podchodzi do domu, ktĂłry zobaczyĹa. Kamera w tym momencie pokazuje jÄ caĹy czas od tyĹu, w tle sĹychaÄ klimatyczne dĹşwiÄki, tylko nie wiem co tam miaĹo byÄ strasznego, tyĹek tej panienki czy widok Ĺadnego domku?
ja tam uwaĹźam Ĺźe film caĹkiem w deche. trzyma w napiÄciu aĹź do koĹca i w ogĂłle zajebisty klimat bo moĹźna pomyĹleÄ Ĺźe kaĹźdy z nas moĹźe mieÄ taki problem jak tamta mĹodzieĹź
_________________ jaranie uspakaja jak......lataja ce motylki
i powiem ze calkiem spoko patrzac na te wszystkie nowe produkcje to ten film jest jednym z lepszych.
Zakonczenie rzeczywiscie troche zaniza ogolny poziom filmu ale co tam juz tak zrobili , i czy nie kojarzy wam sie moze z koncowka night of the living dead ??
Az sie dziwie ze nikt o tym nie wspomnial w kazdym razie mi sie to bardzo kojarzylo z zakonczeniem nocy zywych trupow.