ObejrzaĹem wĹaĹnie Alone In The Dark caĹkiem przyzwoity filmik ale horrorem to bym tego nie nazwaĹ filmik powstaĹ na podstawie gry ale nie umywa siÄ do Residenta a co o tym myĹlicie ?
ObejrzaĹem wĹaĹnie Alone In The Dark caĹkiem przyzwoity filmik ale horrorem to bym tego nie nazwaĹ filmik powstaĹ na podstawie gry ale nie umywa siÄ do Residenta a co o tym myĹlicie ?
jak nie umywa sie do residenta to nawet nie chce tego ogladac.
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005
Poczekam aĹź w kinach bedzie, ale boje sie odnoĹcie co do wykonania tej produkcji, chyba ostatni teledysk "Nightwisha" ukazywaĹ skrwki z filmu, i nie za bardzo mi sie one podobaĹy.
_________________ Nie wierzysz w diabła???
A powinieneś, bo on wierzy w Ciebie.........
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005
Nowe dzielko Uwe Bolla, tworcy "House of the Dead". Rating na IMDb mowi sam za siebie: 1.8 Nie zamierzam nawet ogladac tego chlamu, chyba ze pod wplywem odpowiedniej dawki alkoholu.
Cos czuje ze zrobili kolejnego knota z efektami specjalnymi zamiast klimatu !
Powinno sie amerykancom zabronic krecenia horrorow (komedii zreszta tez !).
Resident Evil II to byl dopiero prawdziwy "horror" !!!
Ale czy krotykolwiek film na podstawie gry byl udany ? Jakos sobie nie przypominam...
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2005 Posty: 1027 Skąd: Bergen St.
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005
Panowie nie chce nic mĂłwiÄ ale ten film na imdb jest na bodajĹźe na 10 miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......100 najgorszych filmĂłw Ĺwiata
kiedyĹ widziaĹem trailer tego i prezentowaĹ sie caĹkiem niezle, ale to co widziaĹem w clipie Nightwisha to mnie strasznie zniechÄciĹo do tego filmu, ja to wogĂłle myĹlaĹem, ze w tym clipie to jakas kolejna czeĹc debilnego Reliktu czy co, a to siÄ okazaĹo, Ĺźe to ekranizajca Ĺwietnej girki Alone in the Dark, nie wiem moze kiedys to oblukam, ale ciÄzko bÄdzie to strawiÄ
wĹasnie, szkoda Ĺźe powstaĹo takie gĂłwno na podstawie takiej dobrej gierki...amerykany wstydu nie majÄ
No nie majÄ . Dla nich liczy siÄ przede wszystkim kasa, a filmy na podstawie gier zawsze siÄ sprzedadzÄ , nawet takie gĂłwno jak House of the Dead
Pozdrawiam
_________________ The Brain - "Gdy mózg jest głodny zaczyna się HORROR"
A Resident to taki Ĺwietny byĹ? Dla mnie jedynka to kasza wĹrĂłd kaszan. Amerykanie, niemcy czy japoĹce - jak film chujnia to chujnia i tyle. KaĹźda nacja produkuje gĂłwna jak i arcydzieĹa gatunku. Hollywood siÄga po giery, japoĹce zjadajÄ wĹasny ogon z duchami, a niemcy coraz gorsze gore wydajÄ . Jeszcze Uwe Bolla spĹodzili chyba. WszÄdzie znajdziemy oznaki marazmu - pozdrawiam.
_________________ Chester Copperpot, Chester Copperpot!! Don't you see, don't you realize?!! He was a pro, he never made it this far!!
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2005 Posty: 1027 Skąd: Bergen St.
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005
Hmmm, oglÄ dnoĹem ten film wczoraj... a w sumie to dziĹ bo zaczoĹem go oglÄ daÄ koĹo 2:00, muszÄ powiedzieÄ Ĺźe jest fatalny!!! beznadziejny!!! nudny, kompletnie bez klimatu, nawet efekty specjalne nie byĹy powalajÄ ce. AĹź mi szkoda Uwe Boll'a. Resident choÄ mi siÄ wogĂłle nie podobaĹ byĹ lepszy!
Ocena: 2/10 (Tylko za to Ĺźe jakims cudem nie zasnoĹem)
Ja po obejrzeniu „House of the Dead” obiecaĹem sobie, Ĺźe nie obejrzÄ juĹź Ĺźadnego filmu Bolla, bo ten prezentowaĹ siÄ fatalnie, a do tego Monolith przetĹumaczyĹ nazwÄ filmu – skoro gra nazywa siÄ w Polsce „House of the Dead”, to niech i film nosi takÄ nazwÄ! Ale moĹźe to lepiej dla gry, bo pewnie nie kaĹźdy zjarzĹ, Ĺźe „Dom Ĺmierci” to film na podstawie „House of the Dead”. Sprawa jednak siÄ zmieniĹa, gdyĹź w „Alone in the Dark” jest coĹ, co kaĹźe mi go oglÄ dnÄ Ä: Tara Reid. Cóş, nawet jeĹźeli gra w najwiÄkszym gniocie, muszÄ jÄ zobaczyÄ. PoniewaĹź nie zanosi siÄ na to, Ĺźe film zostanie wydany w Polsce, posunÄ Ĺem siÄ do czegoĹ, czego zazwyczaj nie robiÄ, i postanowiĹem zaĹatwiÄ sobie pirata. Jeszcze nie obejrzaĹem, ale niedĹugo to uczyniÄ – chyba wiem, czego siÄ spodziewaÄ, skoro na imdb.com film znajduje siÄ na bodajĹźe 16. pozycji najgorszych filmĂłw... NastÄpny film Bolla takĹźe zobaczÄ – jestem fanem BloodRayne, co, niestety, kaĹźe mi sprawdziÄ, jak pan Boll zabija tÄ postaÄ – smutna powinnoĹÄ. Za to „FarCrya” i reszty juĹź na pewno nie obejrzÄ.
P.S. WczeĹniej padĹo pytanie, czy ktoĹ widziaĹ dobrÄ ekranizacjÄ gry – ja widziaĹem: nawet podobaĹa mi siÄ pierwsza „Mortal Kombat”.
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville