Witam.
ChciaĹem was zapytaÄ co sÄ dzicie o filmie Long Time Dead...
dla mnie jest to jeden z moich ulubionych horrorĂłw.
Mimo Ĺźe wystepujÄ w nim mĹodzi aktorzy,to grajÄ bardzo dobrze...
podczas tego filmu nie raz podskakiwaĹem na krzeĹle co mogĹo sie skoĹczyÄ zawaĹem
film caĹy czas trzyma w napiÄciu i nie pozwala sie nudziÄ...
uwaĹźam Ĺźe to bardzo dobry,dobrez zrealizowany i nie nudzÄ cy horror (jak juĹź powiedziaĹem jeden z moich ulubionych)
czekam na wasze opinie...
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2005 Posty: 1027 Skąd: Bergen St.
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005
Ja oglÄ daĹem ten film dosyÄ dawno temu i srednio mi siÄ podobaĹ, nie potrafie nic wiÄcej napisaÄ bo praktycznie maĹo co pamiÄtam. MoĹźe jak bym sobie go odĹwieĹźyĹ to zmieniĹbym zdanie...
oglÄ daĹem go juz dosÄ dawno, teĹź nastawiaĹem siÄna o wiele wiÄcej, nie powiem czasami trzymaĹ mocno w napiÄciu, ale koĹcĂłwka jest strasznie durna i ogĂłlnie nie wywyzsza siÄ on ponad inne maĹo ciekawe horrory o naiwnych nastolatkach
Typowy Ĺredniak. MoĹźna obejrzeÄ, czasu na pewno siÄ nie traci. Mi tam koĹcĂłwka siÄ podobaĹa. Nie wiem jak bym teraz oceniĹ ten film, bo widziaĹem go jakiĹ czas temu, ale "Long time dead" pozostawiĹ dosyÄ pozytywne wraĹźenia. Jak na nowÄ produkcjÄ, to nie wypada najgorzej.
_________________ "Kto czyta książki, żyje podwójnie".
Umberto Eco
Jak go pietrwszy raz oglÄ daĹem to umieraĹem z nudĂłw, i nie podobaĹ mi sie wogĂłle, wydaĹ mi sie infantylny......zapomniaĹem o nim szybko, wpadĹ mi w Ĺapy ponownie po roku czy dwĂłch zapomniaĹem jak sie nazwyaĹ wiec nazwa mi nic nie mĂłwiĹa, zapuĹciĹem wiec go jeszcze raz, byĹem akurat z dziewczyna powiedziaĹa Ĺźe nie widziaĹa wiec obejzaĹem jeszcze raz, o dziwo mniej przynudzaĹ i daĹo sie go zdzierĹźyÄ, ale i tak nie polecam hehe. Napewno sa inne ciekawsze pozycje.....
_________________ Nie wierzysz w diabła???
A powinieneś, bo on wierzy w Ciebie.........
Film Ĺredni jakich wiele, krÄcony raczej za maĹe pieniÄ dze. Film doĹÄ przewidywalny i nudny (choÄ posiadajÄ cy odrobinÄ klimatu). Jak dla Mnie nic ciekawego 3/10
_________________ "Musisz wiedzieÄ, bez obaw, Ĺźe ktĂłregoĹ dnia umrzesz. Tak dĹugo jak o tym wiesz i siÄ tym przejmujesz jesteĹ bezuĹźyteczny" Shine on you crazy diamond
Dla mnie rownieĹź typowy Ĺredniak , po recenzji H O spodziewaĹem siÄ czegos lepszego.
MoĹźe nie byĹ masakrycznie nudny ale czasami przewidywalny do bĂłlu .
Dla mnie nawet poniĹźej Ĺredniego poziomu. OglÄ daĹem go ze 2 lata temu. Niczym mnie nie zachwyciĹ. Fajny temat ale jak dla mnie niezbyt przekonujÄ cy.
Mnie sie nawet podobal, ale horrory gdzie grupa nastolatkow dostaje wymowna wiadomosc "wszyscy zginiecie", a potem wszyscy po kolei dostaja w tylek, doprowadzaja mnie juz do szalu.
Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005
Dawno to oglÄ daĹem. Film na pewno nikogo nie powali. WidaÄ ograniczony budĹźet. Aktorzy znoĹni. Szkoda, Ĺźe dĹźin nie pokazaĹ siÄ w peĹnej krasie. Co to za film o dĹźinie w ktĂłrym go w ogĂłle nie widaÄ ? chie chie Z tym budĹźetem to naprawdÄ poraĹźka. MoĹźna by porĂłwnaÄ do Final Destination. Czyli zgaduj kto bÄdzie nastÄpny.
pewnego piÄknego wieczoru przytargaĹem do domu dwa horrory "Long Time Dead" i "Half Past Dead" jak siÄ później okazaĹo "Half Past Dead" (ktĂłry wrzuciĹem jako pierwszy) okazaĹ siÄ byÄ wiÄzienna nawalankÄ z czarnowĹosym Stevenem S. w roli gĹĂłwnej. o dziwo film byĹ caĹkiem niezĹy! w dobrym humorze zaĹÄ czyĹem kolejnÄ pĹytkÄ i przez caĹy seans.. z niecierpliwoĹciÄ czekaĹem kiedy to siÄ skoĹczy. jako, Ĺźe film byĹ kiepski, pozwoliĹem sobie nawet na rozmowÄ telefonicznÄ w trakcie jego trwania (filmu nie zatrzymujÄ c) film "Long Time Dead" nie jest beznadziejny. jest po prostu nudny.
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005
evilmg napisał/a:
pewnego piÄknego wieczoru przytargaĹem do domu dwa horrory "Long Time Dead" i "Half Past Dead" jak siÄ później okazaĹo "Half Past Dead" (ktĂłry wrzuciĹem jako pierwszy) okazaĹ siÄ byÄ wiÄzienna nawalankÄ z czarnowĹosym Stevenem S. w roli gĹĂłwnej. o dziwo film byĹ caĹkiem niezĹy! w dobrym humorze zaĹÄ czyĹem kolejnÄ pĹytkÄ i przez caĹy seans.. z niecierpliwoĹciÄ czekaĹem kiedy to siÄ skoĹczy. jako, Ĺźe film byĹ kiepski, pozwoliĹem sobie nawet na rozmowÄ telefonicznÄ w trakcie jego trwania (filmu nie zatrzymujÄ c) film "Long Time Dead" nie jest beznadziejny. jest po prostu nudny.
Popieram Cie. Long Time Dead jest nudna produkcja. Gdy go ogladalem spodziewalem sie czegos lepszego. Nie ma zadnych porzadnych scen grozy a przeciez to jest najwazniejsze w horrorach. Dla mnie fabula jest denna.Wywolanie ducha podczas seansu spirytystycznego. Wprost przeciwnie z Half-Past Dead. Uwielbiam filmy ze Stevenem Seagalem. Rozpierduchy sa niezle.
_________________ bla bla bla
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville