Forum dyskusyjne serwisu Horror Online Strona Główna Forum dyskusyjne serwisu Horror Online
Forum strony Horror Online - kompendium wiedzy o horrorze.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Aliensgroup

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
LONG TIME DEAD - Markus Adams - 2001
Autor Wiadomość
MauZ 
Żywy trup

Ostrzeżeń:
 1/2/3
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005   LONG TIME DEAD - Markus Adams - 2001

http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=281

Witam.
Chciałem was zapytać co sądzicie o filmie Long Time Dead...
dla mnie jest to jeden z moich ulubionych horrorĂłw.
Mimo że wystepują w nim młodzi aktorzy,to grają bardzo dobrze...
podczas tego filmu nie raz podskakiwałem na krześle co mogło sie skończyć zawałem :lol:
film cały czas trzyma w napięciu i nie pozwala sie nudzić...
uważam że to bardzo dobry,dobrez zrealizowany i nie nudzący horror (jak już powiedziałem jeden z moich ulubionych)
czekam na wasze opinie...

Yoorask8 
V.I.P.

Wysłany: Czw 25 Sie, 2005   

Ja oglądałem ten film dosyć dawno temu i srednio mi się podobał, nie potrafie nic więcej napisać bo praktycznie mało co pamiętam. :) Może jak bym sobie go odświeżył to zmieniłbym zdanie... :)

Malignus 
W agonii

Nic specjalnego. Można obejrzeć.

hellraiser 
W agonii

film przeciętny do bólu.A nawet nieco mniej 4/10

SmołA 
V.I.P.

oglądałem go juz dosć dawno, też nastawiałem sięna o wiele więcej, nie powiem czasami trzymał mocno w napięciu, ale końcówka jest strasznie durna i ogólnie nie wywyzsza się on ponad inne mało ciekawe horrory o naiwnych nastolatkach

Snejk 
Żywy trup

ogólnie film raczej z dolnej półki :) Nudny, przewidywalna i jeszcze ta końcówka hehe

M@rio 
Redaktor

Typowy średniak. Można obejrzeć, czasu na pewno się nie traci. Mi tam końcówka się podobała. Nie wiem jak bym teraz ocenił ten film, bo widziałem go jakiś czas temu, ale "Long time dead" pozostawił dosyć pozytywne wrażenia. Jak na nową produkcję, to nie wypada najgorzej.

Dudimmu 
Administrator

Jak go pietrwszy raz oglądałem to umierałem z nudów, i nie podobał mi sie wogóle, wydał mi sie infantylny......zapomniałem o nim szybko, wpadł mi w łapy ponownie po roku czy dwóch zapomniałem jak sie nazwyał wiec nazwa mi nic nie mówiła, zapuściłem wiec go jeszcze raz, byłem akurat z dziewczyna powiedziała że nie widziała wiec obejzałem jeszcze raz, o dziwo mniej przynudzał i dało sie go zdzierżyć, ale i tak nie polecam hehe. Napewno sa inne ciekawsze pozycje.....

CZYTAĆ REGULAMIN !!!

Tyler 
W agonii

Film średni jakich wiele, kręcony raczej za małe pieniądze. Film dość przewidywalny i nudny (choć posiadający odrobinę klimatu). Jak dla Mnie nic ciekawego 3/10 :)

hicks 
Świeże mięso

Wysłany: Pią 26 Sie, 2005   

Dla mnie rownież typowy średniak , po recenzji H O spodziewałem się czegos lepszego.
Może nie był masakrycznie nudny ale czasami przewidywalny do bólu .

bati27 
W agonii

Wysłany: Wto 30 Sie, 2005   

Dla mnie nawet poniżej średniego poziomu. Oglądałem go ze 2 lata temu. Niczym mnie nie zachwycił. Fajny temat ale jak dla mnie niezbyt przekonujący.

Kalibrowy 
Zainfekowany

Wysłany: Wto 30 Sie, 2005   

Mnie sie nawet podobal, ale horrory gdzie grupa nastolatkow dostaje wymowna wiadomosc "wszyscy zginiecie", a potem wszyscy po kolei dostaja w tylek, doprowadzaja mnie juz do szalu.

zsasz 
Zombie pożeracz mięsa

Wysłany: Pią 02 Wrz, 2005   

Dawno to oglądałem. Film na pewno nikogo nie powali. Widać ograniczony budżet. Aktorzy znośni. Szkoda, że dżin nie pokazał się w pełnej krasie. Co to za film o dżinie w którym go w ogóle nie widać ? chie chie Z tym budżetem to naprawdę porażka. Można by porównać do Final Destination. Czyli zgaduj kto będzie następny.

evilmg 
Współpracownik HO

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005   

pewnego pięknego wieczoru przytargałem do domu dwa horrory "Long Time Dead" i "Half Past Dead" :) jak się później okazało "Half Past Dead" (który wrzuciłem jako pierwszy) okazał się być więzienna nawalanką z czarnowłosym Stevenem S. w roli głównej. o dziwo film był całkiem niezły! w dobrym humorze załączyłem kolejną płytkę i przez cały seans.. z niecierpliwością czekałem kiedy to się skończy. jako, że film był kiepski, pozwoliłem sobie nawet na rozmowę telefoniczną w trakcie jego trwania (filmu nie zatrzymując) film "Long Time Dead" nie jest beznadziejny. jest po prostu nudny.

Pudzian1985 
Powstały z martwych

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   

evilmg napisał/a:
pewnego pięknego wieczoru przytargałem do domu dwa horrory "Long Time Dead" i "Half Past Dead" :) jak się później okazało "Half Past Dead" (który wrzuciłem jako pierwszy) okazał się być więzienna nawalanką z czarnowłosym Stevenem S. w roli głównej. o dziwo film był całkiem niezły! w dobrym humorze załączyłem kolejną płytkę i przez cały seans.. z niecierpliwością czekałem kiedy to się skończy. jako, że film był kiepski, pozwoliłem sobie nawet na rozmowę telefoniczną w trakcie jego trwania (filmu nie zatrzymując) film "Long Time Dead" nie jest beznadziejny. jest po prostu nudny.

Popieram Cie. Long Time Dead jest nudna produkcja. Gdy go ogladalem spodziewalem sie czegos lepszego. Nie ma zadnych porzadnych scen grozy a przeciez to jest najwazniejsze w horrorach. Dla mnie fabula jest denna.Wywolanie ducha podczas seansu spirytystycznego. Wprost przeciwnie z Half-Past Dead. Uwielbiam filmy ze Stevenem Seagalem. Rozpierduchy sa niezle.

Sponsor

Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville

Odpowiedz do tematu