Porazka na calej linii. A szkoda. "III" stoczyla sie na dno. W tym filmie nie ma absolutnie nic ciekawego, a efekty sa beznadzienne - koncowka SZkoda na niego czasu. Niestety.
3/10
_________________ The Brain - "Gdy mózg jest głodny zaczyna się HORROR"
Początek konca serii "Szczęki"
Twórcy "Jaws 3" kompletnie zignorowali dobrą opinie jaką zebrały pierwsze dwa filmy o rekinie zabójcy - i stworzyli kompletnego gniota. Aż dziw iż zagrał tutaj Louis Gosset Jr.
Film zupełnie pozbawiony realizmu, rekin o rozmariach wieloryba i ogólnie kompletna klapa. Nie polecam nikomu, jak dla mnie seria Jaws liczy tylko dwie częśc, a o pozostałych dwóch niechce słyszęc .
Moja ocena 2/10
_________________ "Człowiek nie wie, dokąd zmierza, dopóki nie
uświadomi sobie, gdzie był." - R.McCammon
Wysłany: Sob 13 Maj, 2006
Snejk napisał/a:
"III" stoczyla sie na dno
Mnie się już dwójka nie zbyt podobała, ale wysiedziałem, a to, jest już przreklamowane, z racji tytułu. Wogóle tu napięcia nie ma, jest nudnawy i dziwna muzyka przygrywa, aktorstwo poniżej przeciętnej.
_________________ "Przed nami bitwa. Nie będzie z niej ani pieniędzy, ani sławy... pójdziesz ze mną?"
"Emptiness isn't misery. It's the beginning of something new."
"Jump as many times as you want... I'll jump too, and catch you"
Wysłany: Sob 13 Maj, 2006
Zuplenie inny klimat. Nie wiem jak amerykance odebraly ta wersje w swoich kinach 3D, ale mi ona zbytnio do gustu nie przypadla. Wlasciwie to juz koniec dobrych Szczek. Jest kilka ciekawych scen, ale to juz nie to samo co 2 pierwsze czesci.
Jaws 3 juz było denne, nie miało klimatu jedynki, było dużo gorsze od części 2. Bardzo słaba kontynuacja....szczęki mogły się skończyć na 2 części, wtedy seria by sie aż tak nie stoczyła. 3/10
_________________ "Demony zrobiły ze mnież źołnierza"
"Jestem demonem z przepaści bez dna, który na ziemi ma siać chaos i zniszczenie...jestem wojną, jestem śmiercią, jestem zagładą" - SYN SAMA.
sakooL [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Maj, 2006
Wlasnie sie skonczylo a TVN. Zalosny film i takiez efekty. Dno.
wczoraj obejrzałem na tvn. Najgorsza czesc Szczek,zalosny film,zgadzam sie z przedmowcami,ze seria Szczek skonczyła sie na 2 czesci ,ktora jest dobrym filmem
Nie polecam. Film jest zupełnie inny od poprzednich dwóch części. Kiedy obejrzałem tą część odpuściłem sobie kolejną, bo jest podobno jeszcze gorsza od tej. Brak mi słów żeby opisać co mi się w tym filmie podobało. Bardzo słabo zrobiona kontynuacja. Film nie straszy i ma wiele błędów. Odradzam film. Ja daję filmowi ocenę około 3-4/10.
Jaws 3 to tragedia. Tylko psuje dobre imię filmowi Spielberga. Fabuła taka sobie, efekty do bani i rekin jest ogromny. Czy twórcy tego filmu kiedyś widzeli rekina, bo w filmie on wydaje dźwięki i hamuje jak auto . Końcówka też głupia. Nie polecam filmu bo to tragizm kompletny. 2.5/10
Dno Dno i jeszcze raz dno ... co to w ogole ma byc za rekin? jedynie co tu bylo dobrze wykonana to pociogniecie z fabula dalej juz bez R.Sheidera ale za to z jego synami juz doroslymi 2/10
_________________ SEE WHAT I SEE
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville