Szczerze mówiąc strasznie się na tym filmie zawiodłem. Liczyłem na kolejną po Wywiadzie z Wampirem, świetną adaptację A. Rice, ale niestety film nie sprostał oczekiwaniom. Jest słabo zrealizowany, a fabuła wydaje się strasznie spłycona i uproszczona. Podobała mi się scena z dwiema panienkami, gdy w podkładzie leciało "Cold". Ale i tak filmu nie ratuje nawet świetny soundtrack. Dla mnie typowy przeciętniak z nastawieniem na nie
_________________ I'm back to put it in motion
I'm back to tell you no lies/
so lock your doors honey crawl under your bed
the aliens are here to resurrect the dead
Strasznie denerwowała mnie w nim scena, w której wampir, podczas występu, śpiewał głosem Jonathan`a z Korna. Film strasznie kiczowaty i bardzo źle wykonany, nie polecam nawet fanom typowo wampirycznych filmów
Badziew, badziew, badziew. Nie polecam tego filmu nikomu. jedyna fajna scena to motyw gdy glowny bohater gra na skrzypcach razem z cyganką, bardzo fajnie to zagrali(chodzi tlyko o muzyke)
Fim kiczowaty do bólu, komercyjna papka.
Sex, BLOOD & rock and roll, jak stwierdzila jedna z bohaterek.
Czyli nie tylko mi się nie podobał, ufff Bo wśród moich znajomych[którzy nie koniecznie są fanami kina grozy] Królowa... uchodziła za całkiem dobry film:/ Ja się bardzo zawiodłem. Właściwie największy plus, to teledysk Static-X do tego filmu, bo zarówno piosenka, jak i klip były całkiem udane
Muzyka jest cudna w tym filmie.jedna z najlepszych jakie słyszałem napewno jest w mojej top ten ,A film no cóz momentami ciekawy momentami nudny a momentami intyygujacy.8/10 ze wzgledu na muze
No ja się nie zgodzę, muzyka naprawde była całkiem ciekawa. Może komercyjna, ale ciekawa. Jak dla mnie jedyny plus tego idiotycznego i niedorobionego filmu
Film moim zdaniem calkiem niezły- może i typowy, bardzo "amerykański" bez polotu czy finezji takiej jak w przypadku Wywiadu z Wampirem ale przyjemnie się go oglądało : ) Oczywiście największym plusem jest sama muza- KoRn (a w tym wypadku sam Jonathan) to po prostu mistrzostwo świata : ) Za fenomenalny wokal Davisa podczas koncertu daję całemu filmowi 7/10 ; ) reszta bardzo przeciętna.
_________________ I Like It When The Red Water
Comes Out
Za fenomenalny wokal Davisa podczas koncertu daję całemu filmowi 7/10 ; ) reszta bardzo przeciętna.
A mnie własnie to podłożenie wokalu strasznie zniechęciło do filmu. Ogólnie był on trochę zbyt przesadzony i fantastyczny. Cały motyw koncertu, na którym zbierały się oew wampirzaki jakoś mnie nie przekonał tak samo jak cała"sława" tamtego wampira[jak on miał na imię??To był Lestat??Chyba nie...] Film raczej cieniuchny, bez szans na większą sławę
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville