Extra !Uwielbiam tego pokroju filmy,o pasozytniczych obcych ,tym razem w postaci plaszczki wczepiajacej sie w uklad nerwowy czlowieka .Wywarl na mnie kiedys ogromne wrazenie i jak jakis czas temu sobie go odswierzylem wciaz jest swietny ,efekty specjalne robia swoje ,aktorstwo z wyzszej polki (wystepuje m.in Donald Sutherland),scenariusz +,film przedewszystkim nie nudzi!10/10
a dla mnie maksymalnie przeciętny, podobny nieco do Invasion of the Body Snatchers, ale daleko mu do tego filmu, fabuła w zasadzie niezbyt ciekawa, niezłę aktorstwo z Sutherlandem na czele, efekty specjalne też w porządku, ale film bardzo przewidywalny, niby dzieje się sporo, ale nie dzieje się nic szczególnego , cukierkowata końcówka, da się obejżec bez problemu, ale to wszystko, co najwyżej - 6/10
Wysłany: Pon 15 Sty, 2007
dokladnie film podobny jest do "inwazji pozeraczy cial" niezle wygladaly te palszczki pasowzyty z kosmosu ale w sumie tez nic odkrywczego... w filmie postawiono na akcje przez co nie wyszedl horror a raczej pozadne s-f gra aktorska jak na taki film wyszla bezzazutow ogolnie pozadny sredniak na 7/10 jako horror 5/10
_________________ grozna potwora moc sztandaru broni dzis...
Zgadzam się że średniak. Ale mnie wyjątkowo przypasował. Czytałem wcześniej książkę Heinleina i uważam że twórcy wyszli obronną ręką. Obyło się bez zbytecznych fajerwerków, a postacie obcych, statek sceny akcji, w ogóle efekty specjalne stoją na niezlym poziomie. Sposób z rozprawieniem się z obcymi prosty i przez to inteligentny. Porządne rzemiosło - 7/10.
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville