Gdy oglądałem ten film po raz pierwszy nie sądziłem, że rezyser Władcy Pierścienia mógł nakręcić takie arcydzieło
Po genialnej Martwicy spodziewałem sie kontynuacji... boleśnie się rozczarowałem...
Martwica Mozgu porywa od samego początku ciepłem i niesamowitym klimatem rodem spod tajemniczego łóżka...
Dużo refleksji i komentarzy na temat naszego życia... Bo kto z nas nie chciałby mieć w domu tak uroczej szczuro-małpy, czy takiej sprzedawczyni i tak wydajnej kosiarki do trawy:)... Szczególnie polecam po dużej ilości zupki wielowarzywnej...
_________________ There is no such thing as sunrise or sunset. it is Mr. T putting his chains on in the morning, and taking them off at night.
http://video.google.com/v...417704059163679
Wysłany: Sob 17 Sty, 2004
Poraz pierwszy oglÄ daĹem ten film jakieĹ osiem lat temu przy Ĺniadaniu. Los chciaĹ Ĺźe akurat na Ĺniadanie miaĹem kaszkÄ z sokiem wiĹniowym i wyglÄ daĹa bardzo podobnie do budyniu ktĂłry jedli aktorzy w filmie. Kiedy babce odpadĹo ucho i je zjadĹa poleciaĹem do kibla i zwymiotowaĹem NIe sÄ dziĹem Ĺźe to bÄdzie aĹź tak obleĹny film. Kiedy ogladaĹem go drugi raz postaraĹem siÄ o to Ĺźeby nic wczeĹniej nie jeĹÄ.
Ja akurat scenki z maĹposzczurem i tÄ koĹcowÄ z BIG MAMÄ najgorzej wspominam, ale ogĂłlnie to film "palce lizaÄ"
Wolf Gość
Wysłany: Czw 22 Sty, 2004
Mi siÄ w tym filmie nie podobaĹ gĹĂłwny bohater, taka ciota sam nie wie o co mu naprawde chodzi. ĹťaĹuje Ĺźe zamiast niego nie wsadzili Ash'a z Evil Dead, to by byĹa dopiero masakra
Marcel Gość
Wysłany: Sob 24 Sty, 2004 Ale za to bohaterka dawaĹa rade
Martwice mĂłgzu ogladalem pierwszy raz jak mialem 9 lat - srednio mnie wtedy bawila, ale zapadla mi w pamiec na tyle zeby po 10 latach znowu ja obejrzec - najlepszy film gore jaki widzialem. NajĹmieszniejszy ! A ze Lionel to niby ciota .. no moze i ciota ale za to Paquita daje rade :p Zreszta jak na taka pieprznieta matke, to ta ciota Lionel zbombaĹ Paquite a w pokoju oobok spala jego mamuska. Ja bym tak nie zrobiĹ !!! :p buhaha
A najgorszy film gore jaki widzialem to "Gore Gore Girls" - co za kuuupa !!! ble
Sponsor
Dołaczył: Dawno, Dawno Temu ...
Skad: Amityville